Booij Makelaardij o.z. bv

Prinsengracht 414
1016 JC Amsterdam
Tel: +31(0)20-4222888
info@booijoz.nl
Stadionweg 122 B, 1077 SV Amsterdam Huurprijs € 2.200,- p.m.
Stadionweg 122 B in Amsterdam 1077 SV

Omschrijving

Het betreft een zeer fraai geheel gerenoveerd appartement van circa 109 m² gelegen op de eerste verdieping met eigen entree, 2 slaapkamers en balkon.
Het appartement bevindt zich in het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

Het complex is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Beethovenstraat en de Stadionweg zijn diverse haltes voor de tramlijnen 5, 15 en 24 en voor de buslijnen 245 en 315. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen.

Bijzonderheden
- Gestoffeerd;
- Ongemeubileerd, gemeubileerde verhuur is ook mogelijk voor circa € 250,- per maand extra;
- Oplevering kan eventueel spoedig;
- Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Indeling
Eigen entree, hal slaapkamer aan de voorzijde, gang met toilet, ruime woonkamer met semi-open keuken aan de achterzijde voorzien van inbouwapparatuur en Amerikaanse koelkast, toegang tot balkon. Slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel meubel.
Het gehele appartement is voorzien van fraaie eikenhoutenparket vloeren, stoffering, wasmachine en is zeer hoogwaardig uitgevoerd.

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt circa 111 m², exclusief balkon van ca. 5 m² (Exact gemeten conform NEN2580).

Huurprijs
€ 2.200,- per maand (zegge: tweeduizendtweehonderd euro)
Exclusief servicekosten à circa € 250,- per maand. De servicekosten zijn inclusief voorschot stookkosten en exclusief gas voor koken, elektriciteit, CAI- en telefoonaansluitingen, welke op naam van de huurder dienen te worden gesteld.

Servicekosten
De door of vanwege verhuurder voor huurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten zijn de volgende:
- gas, c.q. olieverbruik inclusief vastrecht van de individuele ruimte (t.b.v. verwarming en warm water)
- gas, c.q. olieverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de gemeenschappelijke ruimten
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten
- water

Nutsvoorzieningen
De nutsvoorzieningen, gas voor koken, elektriciteit, water, CAI en telefoonaansluitingen, dienen op naam van huurder te worden gesteld.

Huurperiode
Minimaal 1 jaar, voorkeur gaat uit naar 2 jaar.

Diplomatenclausule t.b.v. huurder
Kan ingeroepen worden na 1 jaar, met een opzegtermijn van minimaal 3 maanden.

Waarborgsom
Minimaal 2 maanden.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en via het vergunningenstelsel, vergunningsgebied Zuid-2.2 Apollo en Stadionbuurt, hiervoor is momenteel geen wachttijd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van de gemeente Amsterdam.

Bezichtiging
Na telefonische afspraak bij ons kantoor.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. De bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. Alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. Geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. Op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. Alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.200,- per maand Waarborgsom € 4.400,- Specificatie Exclusief servicekosten Aanvaarding In overleg Servicekosten € 250,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 109 m² Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Inhoud 362 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand en gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel