Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Prinsengracht 341 Iii in Amsterdam 1016 HK

Prinsengracht 341 III

1016 HK Amsterdam
Huurprijs € 1.550,- p.m.

Omschrijving

Een zeer mooi 2-kamerappartement van circa 53 m² gelegen op een fantastische locatie aan de Prinsengracht, midden in het Centrum van Amsterdam. Het appartement is praktisch ingedeeld en beschikt over een lichte ruime woonkamer. Het appartement is aan de voorzijde 3 ramen breed en vanuit de woonkamer heeft u dan ook fantastisch uitzicht op de Prinsengracht.

Omgeving
De woning...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1883 Woonoppervlakte 53 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Een zeer mooi 2-kamerappartement van circa 53 m² gelegen op een fantastische locatie aan de Prinsengracht, midden in het Centrum van Amsterdam. Het appartement is praktisch ingedeeld en beschikt over een lichte ruime woonkamer. Het appartement is aan de voorzijde 3 ramen breed en vanuit de woonkamer heeft u dan ook fantastisch uitzicht op de Prinsengracht.

Omgeving
De woning bevindt zich op een prachtige locatie aan de Prinsengracht in de populaire Jordaan, midden in de hippe 9 straatjes. Gelegen op loopafstand van o.a. het Vondelpark en de Rozengracht alwaar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. In de nabije omgeving vindt u een zeer grote diversiteit aan winkels, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden waaronder de Stadsschouwburg Amsterdam, Poptempel Paradiso en het Nieuwe De La Mar Theater.

Bereikbaarheid
De woning is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Vanaf de Westermarkt rijden de tramlijnen 13, 14 en 17 en bij het busstation aan de Marnixstraat ter hoogte van de Rozengracht vindt u haltes voor diverse buslijnen waaronder de snelbus naar Schiphol. Via de S105 bereikt u met de auto binnen circa 10 minuten de ring A10.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de derde verdieping: u komt binnen in de lichte woonkamer met 3 hoge ramen van waaruit u prachtig uitzicht heeft op de Prinsengracht. De open keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een mooi gasfornuis, inbouwkoelkast en vaatwasser.
Via de woonkamer vindt u een trap naar de zolder, waar de slaapkamer zich bevind aan de rustige achterzijde van het pand. In de slaapkamer bevindt zich nog een trap naar een kleine berging boven de slaapkamer. Daarnaast bereikt u vanuit de woonkamer ook de badkamer voorzien van een ruime douche en een wastafel. In de woonkamer is het mogelijk om een 2e slaapkamer te bouwen.

Bijzonderheden
- 7-raams hoekappartement;
- Midden in het centrum;
- Ongemeubileerd;
- Beschermd stadsgezicht;
- Mogelijkheid tot 2e slaapkamer.

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt circa 53m². Exact gemeten conform NEN2580 (Meetrapport op te vragen bij ons kantoor).

Huurprijs
€ 1.800,- per maand (zegge: achttienhonderd euro per maand)

Huurperiode
Minimaal 1 jaar.

Waarborgsom
Minimaal 2 maanden.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel (vergunninggebied Centrum 2), hiervoor is momenteel een wachttijd van circa 10 maanden. Het is mogelijk om een overloopvergunning aan te vragen. Daarnaast bevindt de parkeergarage Q-Park aan de Marnixstraat zich op loopafstand. Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.550,- per maand Waarborgsom € 3.600,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwjaar 1883 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 53 m² Overige inpandige ruimte 11 m² Inhoud 191 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Gelegen op 3e woonlaag Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Toelichting Wachttijd Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente AMSTERDAM E Sectie E Perceelnummer 9382 Index 4 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Prinsengracht 341 III, 1016 HK Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring