Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Droogbak 10 in Amsterdam 1013 GG

Droogbak 10

1013 GG Amsterdam
€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Een unieke woning op geweldige locatie. Dit prachtig lichte appartement bevindt zich op een fantastische locatie midden in het levendige hart van Amsterdam. Het betreft een appartement bestaande uit twee woningen op de derde en de vierde verdieping van het pand. De gerenoveerde woning op de derde verdieping wordt leeg opgeleverd. De woning op de vierde verdieping beschikt over een eigen badkamer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 52 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Een unieke woning op geweldige locatie. Dit prachtig lichte appartement bevindt zich op een fantastische locatie midden in het levendige hart van Amsterdam. Het betreft een appartement bestaande uit twee woningen op de derde en de vierde verdieping van het pand. De gerenoveerde woning op de derde verdieping wordt leeg opgeleverd. De woning op de vierde verdieping beschikt over een eigen badkamer en keuken en is te bereiken via een eigen ingang. De woning op de vierde verdieping is momenteel verhuurd.

Omgeving
Het pand is gelegen om de hoek van de gezellige Haarlemmerstraat, een populaire straat in Amsterdam die bekend staat om haar leuke winkels, boutiques, goede restaurants en hippe barretjes. Een straat verder ligt de Brouwersgracht, gelegen tussen de Prinsengracht en de Singelgracht, een prachtig stukje Amsterdam en tevens het begin van de Jordaan. Een locatie die niets aan de wensen over laat. Naast de vele winkels vindt u ook uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer binnen handbereik!

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen op loopafstand van het Centraal Station, hier vindt u trams, bussen en de metro welke ervoor zorgen dat de gehele stad gemakkelijk te bereiken is. Tevens is Amsterdam Centraal ook het vertrekpunt voor vele treinen met zowel een nationaal als internationaal traject.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de derde verdieping. De hal waar u binnenkomt geeft u toegang tot alle ruimtes van de woning. De ruime woon-/eetkamer bevindt zich aan de straatkant van het pand en is voorzien van 3 ramen. Deze ramen maken de woon-/eetkamer een lichte en fijne ruimte. Aan de achterkant van de woning bevinden zich de slaapkamer en de keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis en ijskast. De badkamer bevindt zich in het midden van de woning en is voorzien van een douche en een toilet.

Toegang tot de woning op de vierde verdieping krijgt u via de gemeenschappelijke trap. De woning beschikt over een eigen ingang. U komt binnen in de keuken welke toegang geeft tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en hangend toilet. Aan de andere kant van de woning bevindt zich de woon/slaapkamer.

Overige informatie
Voor u ook niet onbelangrijk is dat het verfwerk aan de buitenkant van de woning recentelijk is vernieuwd en verkeerd dus in goede staat. Daarnaast is twee jaar geleden een nieuwe CV aangeschaft en geïnstalleerd. Zowel de woning op de derde als op de vierde verdieping beschikken hierdoor over een nieuw verwarmingssysteem.
Ook vindt u zowel in de woonkamer als in de slaapkamer van de woning op de derde verdieping ingebouwde kasten waardoor u gemakkelijk uw spullen kwijt kunt zonder veel opp. aan kastruimte te moeten inleveren.

Vraagprijs
€ 400.000, = k.k. (zegge: vierhonderdduizend euro kosten koper).

Bijzonderheden
- Rijksmonument;
- Fantastische locatie;
- Eigen grond.

Eigendomssituatie
Eigen grond.

Omschrijving registergoed
Het betreft een appartementsrecht bestaande uit twee woningen, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde etage met daarboven gelegen vliering en de bergruimte in de kelder van het gebouw. Plaatselijk bekend: Droogbak 10-III te Amsterdam, 1013 GG. Kadestraal bekend; gemeente Amsterdam, sectie M, nummer 5769-A-4, uitmakend zes/drieëntwintigste (6/23) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw aan de Droogbak 10 te Amsterdam.

Oppervlakte
Het woonoppervlak op de derde verdieping bedraagt ca. 40 m² (bruto 45 m²), het woonoppervlak op de vierde verdieping ca. 12 m² (bruto 28 m²), de externe berging is ca. 6 m² (Meetrapport aanwezig).

Oplevering
De woning op de derde verdieping zal in zijn huidige staat, leeg en ontruimd, opgeleverd worden. De vierde verdieping is momenteel verhuurd.
Belastingen 2019
WOZ-waarde: € 318.000,-
Rioolrecht: € 131,12
OZB: € 42,82

Vereniging van Eigenaren
Verenging van Eigenaren van het gebouw Droogbak 10. De servicekosten bedragen ca. €120,- per maand. Er is een positief saldo in kas.

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Informatie over de fundering van het object is op te vragen bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het betreffende stadsdeel, telefoonnummer 14020.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel (vergunninggebied Centrum 2), hiervoor is momenteel geen wachttijd. Om de hoek bevind zich de openbare parkeergarage: park Amsterdam Centraal
Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Notaris
De voorkeur gaat uit naar een notariskantoor gevestigd in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 400.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 120,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwperiode -1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 52 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 174 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 120,00 Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie M Perceelnummer 5769 Index A-4
Route van naar Droogbak 10, 1013 GG Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.