Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Prinsengracht 534 1 in Amsterdam 1017 KJ

Prinsengracht 534 1

1017 KJ Amsterdam
Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Omschrijving

Een zeer mooi appartement van circa 138 m² gelegen op een fantastische locatie aan de Prinsengracht, midden in het Centrum van Amsterdam. Binnen 5 minuten lopen bent u op het Leidseplein of in het Vondelpark. Het appartement is praktisch ingedeeld en beschikt over een ruime woonkamer met een groot raam aan de voorzijde van waaruit een prachtig uitzicht over de Prinsengracht.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1670 Woonoppervlakte 138 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Een zeer mooi appartement van circa 138 m² gelegen op een fantastische locatie aan de Prinsengracht, midden in het Centrum van Amsterdam. Binnen 5 minuten lopen bent u op het Leidseplein of in het Vondelpark. Het appartement is praktisch ingedeeld en beschikt over een ruime woonkamer met een groot raam aan de voorzijde van waaruit een prachtig uitzicht over de Prinsengracht.

Omgeving
De woning bevindt zich op een prachtige locatie aan de Prinsengracht in hartje centrum. Gelegen op loopafstand van o.a. het Vondelpark en de dure winkelstraat de PC Hooftstraat. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Weteringschans of de Overtoom. In de nabije omgeving vindt u een zeer grote diversiteit aan winkels, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden waaronder de Stadsschouwburg Amsterdam, Poptempel Paradiso en het Nieuwe De La Mar Theater.

Bereikbaarheid
De woning is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Vanaf het Leidseplein rijden de tramlijnen 1, 2, 5, 7, 10, 12 en 19. Bij de Stadhouderskade vindt u diverse buslijnen waaronder de snelbus naar Schiphol. Via de S106 bereikt u met de auto binnen circa 15 minuten de ring A10.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping: u komt binnen in de ruime woonkamer met een groot raam van waaruit u prachtig uitzicht heeft op de Prinsengracht. De open keuken met bar is van alle gemakken voorzien waaronder een elektrisch fornuis, inbouwkoelkast en vaatwasser.
Als u doorloopt naar achter vindt u een ruime badkamer voorzien van een groot bad, aparte douche en dubbele wastafel. In de riante slaapkamer vindt u de trap die toegang biedt tot een klein buiten.

Bijzonderheden
- Oud pakhuis;
- Eigen grond;
- Beschermd stadsgezicht;
- Monumentaal pand.

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt circa 138,2m² + buitenruimte van circa 28,75m². Exact gemeten conform NEN2580 (Meetrapport op te vragen bij ons kantoor).

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k. (zegge: achthonderdvijfennegentigduizend euro kosten koper).

Eigendomssituatie
Eigen grond.

Omschrijving registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend Prinsengracht 534-I, 1017 KJ Amsterdam kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie I, complexaanduiding , appartementsindex 4,

Vereniging van Eigenaren
Het betreft de “Vereniging van Eigenaars Prinsengracht 534”, bestaande uit 6 appartementsrechten. Dit appartementsrecht heeft 1/6e aandeel in de gemeenschap en tevens 1 van de totaal 6 stemmen in de vergadering. De servicekosten bedragen thans €259,76 per maand en bestaan uit: o.a. verzekeringen, reservering ten behoeve van groot onderhoud, beheervergoeding etc. De VvE heeft thans ruim €9.003,24 in kas (d.d. 1-11-2018 )

Oplevering
In huidige staat, leeg en ontruimd. Verkoper verklaart dat er geen erfdienstbaarheden en/of bezwarende en belastende zaken op het object rusten, e.e.a. voor zover bekend.

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Informatie over de fundering van het object is op te vragen bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het betreffende stadsdeel, telefoonnummer 14020.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel (vergunninggebied Centrum 2), hiervoor is momenteel een wachttijd van circa 10 maanden. Het is mogelijk om een overloopvergunning aan te vragen. Daarnaast bevindt de parkeergarage Q-Park aan de Marnixstraat zich op loopafstand. Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Notaris
Voorkeur gaat uit naar een notaris in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Bovenwoning Bouwjaar 1670 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 138 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Inhoud 413 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2020 Buitenruimte Tuin Patio/atrium Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Prinsengracht 534 1, 1017 KJ Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.