Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Van Spilbergenstraat 27 H in Amsterdam 1057 PW

Van Spilbergenstraat 27 H

1057 PW Amsterdam
€ 285.000,- k.k.

Omschrijving

Een prachtige benedenwoning met tuin gelegen op een geweldige locatie. Dit prachtig lichte appartement bevindt zich midden in de levendige buurt "de Baarsjes''. De Baarsjes staat bekend om de grote hoeveelheid leuke restaurants en winkels, vele terrasjes en druk bezochte markten. Toch opzoek naar wat rust en groen? Geen probleem, het Rembrandtpark bevindt zich op een steenworp afstand en ook de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 40 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Een prachtige benedenwoning met tuin gelegen op een geweldige locatie. Dit prachtig lichte appartement bevindt zich midden in de levendige buurt "de Baarsjes''. De Baarsjes staat bekend om de grote hoeveelheid leuke restaurants en winkels, vele terrasjes en druk bezochte markten. Toch opzoek naar wat rust en groen? Geen probleem, het Rembrandtpark bevindt zich op een steenworp afstand en ook de tuin biedt uitkomst.

Omgeving
Het appartement (dient nog formeel te worden gesplitst) is gelegen in stadsdeel ’de Baarsjes’, tussen de Hoofdweg en het Rembrandtpark. De van Spilbergenstraat is gelegen tussen het Surinameplein en het Mercatorplein. Deze plek is o.a. vanwege de centrale ligging zeer gewild en heeft alles binnen handbereik. In de zomer kunt u genieten op de ruime terras van Restaurant Zurich, Bar Baarsch, Radijs of het recent geopende eetcafé Frits. Luxe sportaccommodaties zoals David Lloyd en Sportplaza Mercator bieden vele mogelijkheden om te sporten.

Bereikbaarheid
De woning is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten zit u op de A10.

Indeling
Via uw eigen entree komt u binnen in de hal. Vanuit de hal bereikt u via de meest linker deur de wc/badkamer, de middelste deur geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de rechter deur tot de slaapkamer.
De woon-/eetkamer is ruim opgezet en is door de grote glazen dubbele deur, die toegang tot de tuin geeft, voorzien van veel daglicht. De mooie sfeervolle ronde opening in de muur van de woon-/eetkamer geeft u toegang tot de keuken.
De keuken is netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien, inclusief inbouwapparatuur.
De tuin is vanuit de woonkamer te bereiken. De grote glazen deur welke toegang tot de tuin geeft betrekt de tuin bij de woon-/eetkamer waardoor een ruimtelijk en lichte sfeer gecreëerd wordt. De tuin is ruim en betegeld.
De ruime slaapkamer beschikt over grote ingebouwde kasten en ramen.
De badkamer is voorzien van een moderne douche, een net afgewerkt toilet en een wastafel.

Vraagprijs
€ 285.000- k.k. (zegge: tweehonderdvijfentachtigduizend euro kosten koper)

Verenging van Eigenaren
Moet nog worden opgericht.

Eigendomssituatie
Voortdurend recht van erfpacht afgekocht tot 21-01-2064.

Omschrijving registergoed
Het te formeren appartementsrecht, bestaande uit een woning gelegen op de begane grond met tuin, een nadere te bepalen aandeel in het hierna te noemen gebouw.
Het pand staat als volgt bekend: Onderdeel van het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond tot eenentwintig januari tweeduizend vierenzestig, met de rechten van de erfpachter voortvloeiend uit de erfpachtvoorwaarden en uit de wet, bestaande uit een benedenhuis met drie afzonderlijke bovenwoningen, plaatselijk bekend 1057 PW Amsterdam, Van Spilbergenstraat 27, kadestraal bekend gemeente Sloten, sectie C nummer 5688, groot eenenzeventig centiare.

Oppervlakte
Totaal woonoppervlakte circa 40 m2 (b.v.o. 44 m2) en circa 30 m2 buiten.
*Het woonoppervlak is exact ingemeten conform NEN2580.

Oplevering
In huidige staat, leeg en ontruimd.

Belastingen 2019
WOZ-waarde: onbekend.
Rioolrecht: € 131,12

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg. 1 week na definitief worden splitsingsakte. Planning begin juli 2019.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Informatie over de fundering van het object is op te vragen bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het betreffende stadsdeel, telefoonnummer 14020.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel.

Notaris
De voorkeur gaat uit naar notariskantoor 'van Zaane' in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper en splitsingsvergunning.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 285.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Benedenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 40 m² Gebouwgebonden buitenruimte 30 m² Inhoud 149 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Achtertuin Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie C Perceelnummer 5688 Index 5688 Eigendomssituatie Erfpacht
Route van naar Van Spilbergenstraat 27 H, 1057 PW Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.