Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Fahrenheitstraat 61 Boven in Amsterdam 1097 PM

Fahrenheitstraat 61 boven

1097 PM Amsterdam
€ 545.000,- k.k.

Omschrijving

Casco bovenwoning van ca. 103 m² in het kindvriendelijke Amsteldorp.

Omgeving
De woning is gelegen in het kindvriendelijke Amsteldorp, de wijk heeft een rustige sfeer maar biedt daarnaast alle mogelijkheden van de stad, met op fietsafstand de Linnauesstraat en de Middenweg. Er zijn diverse horeca gelegenheden in de omgeving, en niet te vergeten de Amstel. Verder zijn er meerdere...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 103 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Casco bovenwoning van ca. 103 m² in het kindvriendelijke Amsteldorp.

Omgeving
De woning is gelegen in het kindvriendelijke Amsteldorp, de wijk heeft een rustige sfeer maar biedt daarnaast alle mogelijkheden van de stad, met op fietsafstand de Linnauesstraat en de Middenweg. Er zijn diverse horeca gelegenheden in de omgeving, en niet te vergeten de Amstel. Verder zijn er meerdere sportfaciliteiten in de buurt zoals voetbalverenigingen, een tennispark aan de Middenweg en natuurlijk de Jaap Edenbaan.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de woning is uitstekend. De bushalte ligt op loopafstand, evenals het NS-station Amsterdam Amstel. Met de auto bent u in 5 minuten op de ring A10, via welke u snel op zowel de A1, de A2 als de A4 bent. De luchthaven Schiphol is slechts een kleine 20 minuten rijden. En op de fiets bent u snel in het centrum van Amsterdam!

Indeling
Entree middels eigen voordeur. Via de trap komt u binnen op de eerste verdieping die volledig leeg opgeleverd wordt. Via de grote open ruimte heeft u toegang tot de bovenste etage waar de mogelijkheid is voor twee slaapkamers.

Bijzonderheden
- Gelegen in kindvriendelijke buurt;
- Casco woning;
- 2 Balkons van ca. 5,1 m² en 0,6 m².

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt circa ca. 103 m². .Exact gemeten conform NEN2580 (Meetrapport op te vragen bij ons kantoor).

Vraagprijs
€ 545.000,- k.k. (zegge: vijfhonderdvijfenveertigduizend euro kosten koper).

Eigendomssituatie
Eigen grond

Omschrijving registergoed
Appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitende gebruik van het privégedeelte gelegen op eerste en tweede verdieping plaatselijk bekend Fahrenheitstraat 61-1 te Amsterdam kadastraal bekend gemeente Watergraafsmeer,sectie A, complexaanduiding 4491-A, appartementsindex nummer 2, uitmakende een onverdeeld drie/vijfde aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw omvattende een benedenhuis en één afzonderlijke bovenwoning gelegen aan de Fahrenheitstraat 61 te Amsterdam ten tijde van de splitsing bekend gemeente Watergraafsmeer, sectie A nummer 2780 groot één are negenentwintig centiare.

Vereniging van Eigenaren
De vereniging van eigenaren van het gebouw Fahrenheitstraat 61 bestaat uit 2 leden.
Iedere eigenaar is geheel zelfstandig aansprakelijk voor de kosten van buitenschilderwerk en het onderhoud aan de buitengevels, waaronder begrepen raamkozijnen met glas en de deuren welke zich in de buitengevel bevinden, waarachter de tot het appartementsrecht behorende privé gedeelten zich bevinden.
Kosten verbonden aan onderhoud, herstel en vernieuwing van het dak van het gebouw, inclusief boeidelen en hemelwaterafvoer, komen volledig voor rekening en risico van dit appartementsrecht.
Na het verkrijgen van de vereiste gemeentelijke vergunningen is er binnen de VvE overeenstemming over het aanleggen van een dakterras (uitgebreide beschrijving in splitsingsakte)

Oplevering
In huidige staat, leeg en ontruimd. Verkoper verklaart dat er geen erfdienstbaarheden en/of bezwarende en belastende zaken op het object rusten, e.e.a. voor zover bekend.

Ouderdomsclausule
Er zal een ouderdomsclausule worden opgenomen in het koopcontract.

Niet zelfbewoningsclausule
Er zal een niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen in het koopcontract.

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Verdere informatie over de fundering van het object is op te vragen bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het betreffende stadsdeel, telefoonnummer 14020.

Parkeren
In de omgeving van de woning is voldoende parkeergelegenheid. Openbaar parkeren en via vergunningstelsel.

Notaris
Voorkeur gaat uit naar een notaris in Amsterdam.

Bezichtiging
Na telefonische afspraak bij ons kantoor.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 545.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 103 m² Gebouwgebonden buitenruimte 1 m² Inhoud 351 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie A Perceelnummer 2780 Index 1
Route van naar Fahrenheitstraat 61 boven, 1097 PM Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring