Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Johannes Verhulststraat 163 Ii in Amsterdam 1075 GX

Johannes Verhulststraat 163 II

1075 GX Amsterdam
Vraagprijs € 1.495.000,- k.k.

Omschrijving

Prachtig licht hoek appartement gelegen op de tweede en derde verdieping van ca. 175 m2 plus een dakterras van ca. 60 m2. Door de hoekligging en vele ramen heeft het appartement een vrij uitzicht over het plein.

Omgeving
De ligging is perfect nabij alles wat Oud-Zuid zo aangenaam en aantrekkelijk maakt. Het Vondelpark, de musea, het Concertgebouw, natuurlijk de talrijke cafés en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1910 Woonoppervlakte 175 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Prachtig licht hoek appartement gelegen op de tweede en derde verdieping van ca. 175 m2 plus een dakterras van ca. 60 m2. Door de hoekligging en vele ramen heeft het appartement een vrij uitzicht over het plein.

Omgeving
De ligging is perfect nabij alles wat Oud-Zuid zo aangenaam en aantrekkelijk maakt. Het Vondelpark, de musea, het Concertgebouw, natuurlijk de talrijke cafés en restaurants, leuke winkels, hele goede scholen en kinderdagverblijven, allemaal op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Het appartement is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Op het Emmaplein vindt u verschillende buslijnen van en naar de stad, de tramhalte bevindt zich op het Valeriusplein. Met de auto bent u via de S108 binnen 10 minuten op de A10.

Indeling:
Eigen entree.
Tweede verdieping: Middels de trap komt u uit in de hal waar u toegang krijgt tot de woonkamer en keuken, de keuken (Bulthaup) is voorzien van de hedendaagse luxe, 5-pits gasfornuis, quooker, combi-stoomoven, warmhoudlade, inbouw koelkast en vaatwasser. Mocht u lekker in het zonnetje willen ontbijten dan is de bar in de keuken de perfecte plek of op een van de twee balkonnetjes De L-vormige woonkamer met een ronde trap in het midden is verdeeld in een zit gedeelte met open haard en een eet gedeelte. Er is een grote boekenkast met mogelijkeheid om piano neer te zetten. Diverse inbouwkasten voor het opbergen van niet alledaagse spullen. Apart toilet. Er is een mogelijkheid tot het bouwen van een extra slaapkamer op deze verdieping.
Derde verdieping: Via de ronde trap komt u uit in de hal, aan beide zijden van de hal bevinden zich de 2 lichte slaapkamers, beide voorzien van inbouwkasten. Via de kantoorruimte heeft u toegang tot de ruime badkamer, deze is voorzien van 2 delen welke te sluiten is met een schuif deur. Het linker gedeelte bestaat uit een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Het rechter gedeelte is voorzien van een ligbad, toilet en enkele wastafel. Ook is in de badkamer ruimte voor de wasmachine en droogtrommel in een ingebouwde Bulthaup kast. Tevens geeft het linker gedeelte toegang tot een van de slaapkamer. Er is een mogelijkheid tot het bouwen van een extra slaapkamer op deze verdieping.
Dakterras: U komt uit in het dak huis waar een wasbak, koelkast en opbergkasten bevinden. Het dakterras is gelegen over de gehele verdieping en is hoogwaardig afgewerkt, heeft verschillende zit gedeeltes, een grote eettafel en een jacuzzi.

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Oplevering in overleg;
- Groot dakterras met jacuzzi;
- Mogelijkheid tot een derde en eventueel vierde slaapkamer;
- Ruim en lichte woning;
- Goed onderhouden (keuken, badkamer en openhaard nieuw in 2009, nieuw dak in 2010, buitenkant geschilderd in 2014)
- Volledig geïsoleerd. [ramen zijn enkel glas]

Vraagprijs:
€ 1.495.000,- k.k. (Zegge: één miljoen vierhonderdvijfennegentigduizend euro kosten koper.)

Vereniging van Eigenaren:
De vereniging bestaat uit de Vereniging van Eigenaars gebouw Johannes Verhulststraat 163 te Amsterdam. Ingeschreven in de kamer van koophandel onder nummer 51240335. De servicekosten bedragen €288,-. Wellicht wordt de maandelijkse bijdragen nader vastgesteld. Tevens zal het MJOP worden bijgewerkt.

Eigendomssituatie
Eigen grond.

Omschrijving registergoed
Het appartementsrecht, recht gevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de tweede en derde verdieping van het gebouw, met een eigen trap opgang van de begane grond alsmede een dakterras op het bovengelegen dak, plaatselijk bekend Johannes Verhulststraat 163-2 te 1075 GX Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie U, complexaanduiding 9314-A appartementsindex 8. Het appartementsrecht heeft een acht/achttiende (8/18) aandeel.

Oppervlakte
Het woonoppervlakte bedraagt ca. 175 m2 en een dakterras van ca. 60 m2. Tweede verdieping: ca. 89 m2 + derde verdieping ca. 80 m2 + dakhuis van ca. 5 m2. (Exact ingemeten conform NEN2580) Meetrapport op te vragen bij ons kantoor.

Fundering
Het appartement is in 2007 nieuw gefundeerd. Aanvullende Informatie over de fundering van het object is op te vragen bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van stadsdeel Centrum telefoonnummer 14020.

Belastingen 2019
WOZ-waarde: € 1.254.000 (peildatum 01-01-2019)
Rioolrecht: € 131,12
Afvalstoffenheffing: € 368,-
OZB: €457,14

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningenstelsel, vergunninggebied Zuid 8 . hiervoor geldt momenteel een wachttijd van circa 2 maanden. Voor meer informatie zie de website van de Gemeente Amsterdam.

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Notaris
Voorkeur gaat uit naar een notariskantoor in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.495.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwjaar 1910 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 175 m² Gebouwgebonden buitenruimte 60 m² Inhoud 654 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 2e woonlaag Dakterras Ja Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 228,00 Voorzieningen Voorzieningen Frans balkon Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie U Perceelnummer 9314 Index 8 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Johannes Verhulststraat 163 II, 1075 GX Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.