Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bloemstraat 36 K in Amsterdam 1016 LC

Bloemstraat 36 K

1016 LC Amsterdam
Vraagprijs € 650.000,- k.k.

Omschrijving

Bloemstraat 36-K, 1016 LC Amsterdam

Het betreft een vijf-kamer appartement van ca. 83 m² (bruto ca 92m²) met balkon van ca. 7 m². Het appartement bevindt zich in een compleet gerenoveerd Rijksmonumentaal pand.

Het appartement is gelegen op een van de leukste plekken van de stad Amsterdam, in de bruisende Jordaan, pal naast de fraaie Westertoren. In de omgeving vindt u...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 83 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Bloemstraat 36-K, 1016 LC Amsterdam

Het betreft een vijf-kamer appartement van ca. 83 m² (bruto ca 92m²) met balkon van ca. 7 m². Het appartement bevindt zich in een compleet gerenoveerd Rijksmonumentaal pand.

Het appartement is gelegen op een van de leukste plekken van de stad Amsterdam, in de bruisende Jordaan, pal naast de fraaie Westertoren. In de omgeving vindt u diverse gezellige cafés, restaurants en hippe uitgaansgelegenheden. De negen straatjes, de grachtengordel en het historisch centrum zijn allemaal op loopafstand.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf de Rozengracht gaan diverse tram- en buslijnen van en naar verschillende delen van Amsterdam. Middels de S105 bent u met de auto zo op de Ring A10.

Indeling
Gemeenschappelijke entree en hal naar voordeur op tweede verdieping: Woonkamer met aangrenzende eetkamer met open keuken voorzien van een rvc gasfornuis met oven en vaatwasser. De eerste trap geeft toegang tot 2 slaapkamers aan weerszijde en tussen de 2 slaapkamers bevinden zich een douche met wastafel en apart toilet. In de gangkast staat een wasmachine plus droger. De andere 2 slaapkamers bevinden zich op de bovenste etage, met eveneens een douche met wastafel en apart toilet.
Het balkon is gelegen op de tweede verdieping aangrenzend aan de keuken.

In de gemeenschappelijk gang is nog een trapkast die in gebruik is bij dit appartement.

Bijzonderheden:
- Gelegen in een Rijksmonumentaal pand;
- Het complex is compleet gerenoveerd en nieuw gefundeerd omstreeks 2005;
- Gelegen op eigen grond;
- Actieve VvE.

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt ca. 83 m² exclusief balkon van ca. 7m². Exact gemeten conform NEN2580. Meetrapport op te vragen bij ons kantoor.

Eigendom
Eigen grond.

Omschrijving registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping, plaatselijk bekend Bloemstraat 36-K, 1016 LC Amsterdam kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie L, complexaanduiding 9338-A, appartementsindex 9, uitmakende het onderverdeeld /616 aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw met de daarbij behorende grond, staande en gelegen te Amsterdam aan de Bloemstraat 36

Vereniging van Eigenaren
Dit betreft de "VvE Bloemstraat 34-36 te Amsterdam", bestaande uit 9 appartementsrechten. Dit appartementsrecht heeft 90 van de in totaal 616 stemmen in de vergadering. De servicekosten bedragen thans € 94,16 per maand en bestaan uit: o.a. verzekeringen, reservering ten behoeve van groot onderhoud, beheervergoeding, schoonmaak algemene ruimtes etc. De VvE heeft thans ruim € 34.810,- in kas. De VvE wordt professioneel beheerd door VvE nl.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Het pand is omstreeks 2005 geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe fundering.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel (vergunninggebied Centrum 2), hiervoor is momenteel een wachttijd van circa 2 maanden. Het is mogelijk om een overloopvergunning aan te vragen. Daarnaast bevindt de parkeergarage Q-parking aan de Marnixstraat zich op loopafstand. Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Notaris
Voorkeur gaat uit naar een notariskantoor in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Disclaimer
Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 650.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwperiode -1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 83 m² Gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Inhoud 240 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Gelegen op 3e woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand en beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 94,16 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie L Perceelnummer 9338 Index 9 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bloemstraat 36 K, 1016 LC Amsterdam

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.