Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB

Prinsengracht 410 III&IV

1016 JB Amsterdam
Vraagprijs € 645.000,- k.k.

Omschrijving

Een luxueus appartement op de derde en vierde verdieping van een prachtig gelegen hoekpand aan de Prinsengracht en Raamstraat. De voordeur bevindt zich aan een gezellige en relatief rustige straat midden in het Centrum van Amsterdam en beschikt over een groot zonnig dakterras van ca. 27m².

Omgeving
Het pand is gelegen op een fantastische locatie op de hoek van de Prinsengracht...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 69 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Een luxueus appartement op de derde en vierde verdieping van een prachtig gelegen hoekpand aan de Prinsengracht en Raamstraat. De voordeur bevindt zich aan een gezellige en relatief rustige straat midden in het Centrum van Amsterdam en beschikt over een groot zonnig dakterras van ca. 27m².

Omgeving
Het pand is gelegen op een fantastische locatie op de hoek van de Prinsengracht en de Raamstraat, in een relatief rustige straat op het randje van de Jordaan tussen de Leidsegracht en de Passeerdersgracht. De woning is gelegen op loopafstand van o.a. het Vondelpark, de "9 straatjes" en de Elandsgracht alwaar u terecht kunt voor al uw boodschappen. In de nabije omgeving vindt u een grote diversiteit aan winkels, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden waaronder de Stadsschouwburg Amsterdam en het Nieuwe De La Mar Theater.

Bereikbaarheid
De woning is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Rondom het Leidseplein zijn haltes voor tramlijnen 1,2,5,7,11,19 en bij het busstation aan de Marnixstraat ter hoogte van de Elandsgracht vindt u haltes voor diverse buslijnen waaronder de snelbus naar Schiphol.

Indeling
Via de korte buitentrap wordt de voordeur bereikt. Het gemeenschappelijk portaal biedt toegang tot het appartement op de derde verdieping waar zich de hal, de garderobe en de ruime woon/eetkamer met open keuken zich bevinden. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over zeer veel opbergruimte. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte met open haard, welke prachtig uitzicht over de Prinsengracht en een gedeelte van de Leidsegracht biedt. Met de trap binnendoor wordt de vierde verdieping bereikt, waar zich de master slaapkamer met inbouwkast en de tweede slaapkamer zich bevinden. Tussen de slaapkamers is de badkamer gelegen, voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. De trap in de gang geeft toegang tot het zonnige en ruime dakterras bovenop het pand. In de kelder is een berging gelegen.

Vraagprijs
€ 645.000, = k.k. (zegge: zeshonderdvijfenveertigduizend euro kosten koper).

Bijzonderheden
- Rijksmonument;
- Eigen grond;
- Unieke locatie midden in het centrum;
- Groot dakterras.

Eigendomssituatie
Eigen grond.

Omschrijving registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping en de derde verdieping van het gebouw, met een berging gelegen in het souterrain van het gebouw, plaatselijk bekend te 1016 XM Amsterdam als Raamstraat 2-C, kadestraal bekend gemeente Amsterdam, sectie E, complexaanduiding 9450-A, appartementsindex 5, uitmakende het onderverdeeld een vijfde (1/5) aandeel in de hiervoor onder vermelde 1 vermelde gemeenschap; welk onder 1. tot en met 5. omschreven appartementsrechten alle appartementsrechten in het gebouw uitmaken.

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt ca 69 m², exclusief dakterras van ca. 27,2 m² en externe berging van ca. 2,4 m² (Meetrapport aanwezig).

Oplevering
In huidige staat, leeg en ontruimd.

Belastingen 2019
WOZ-waarde: € 596.000,- (peildatum 01-01-2017)
Rioolrecht: € 131,12
OZB: € 225,82

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Informatie over de fundering van het object is op te vragen bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het betreffende stadsdeel, telefoonnummer 14020.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel (vergunninggebied Centrum 2), hiervoor is momenteel geen wachttijd. Daarnaast bevindt de parkeergarage Q-parking aan de Marnixstraat zich op loopafstand. Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Notaris
De voorkeur gaat uit naar een notariskantoor gevestigd in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 645.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwperiode -1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, in centrum en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 69 m² Gebouwgebonden buitenruimte 27 m² Externe bergruimte 2 m² Inhoud 223 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 3 woonlagen Gelegen op 2e woonlaag Dakterras Ja Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand, monument en gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie E Perceelnummer 9450 Index 5

Plattegronden

Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB Prinsengracht 410 Iii&Iv in Amsterdam 1016 JB

360° Foto's

Route van naar Prinsengracht 410 III&IV, 1016 JB Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.