Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Krooswijkhof 110 in Amsterdam 1082 PB

Krooswijkhof 110

1082 PB Amsterdam
€ 650.000,- k.k.

Omschrijving

Een ruim appartement gelegen op de bovenste verdieping van het flatgebouw genaamd: “de Torenschouw" in de mooiste en best onderhouden omgeving van Buitenveldert. Het appartement heeft prachtig uitzicht over Buitenveldert en een deel van Amsterdam Zuid. De Torenschouw bestaat uit 42 woningen verdeeld over begane grond en tien verdiepingen met bijbehorende bergingen op de begane grond alsmede een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 132 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Een ruim appartement gelegen op de bovenste verdieping van het flatgebouw genaamd: “de Torenschouw" in de mooiste en best onderhouden omgeving van Buitenveldert. Het appartement heeft prachtig uitzicht over Buitenveldert en een deel van Amsterdam Zuid. De Torenschouw bestaat uit 42 woningen verdeeld over begane grond en tien verdiepingen met bijbehorende bergingen op de begane grond alsmede een parkeergarage bevattende 39 parkeervakken aan het Krooswijkhof 110 te Amsterdam.

Omgeving
Het appartement is gelegen tegenover de voetbalclub AFC en om de hoek van het reeds vernieuwde businessdistrict de Zuid-As. Op loopafstand van zowel het Beatrixpark en het Amstelpark. In de nabije omgeving vindt u het luxe winkelcentrum Het Gelderlandplein welke beschikt over een XL Albert Heijn, grote diversiteit aan winkels en verschillende horecagelegenheden, ook de chique Beethovenstraat is snel te bereiken.

Bereikbaarheid
De woning is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Station Zuid en de Rai zijn op 5 minuten loopafstand waar treinen verbinding geven tot andere delen van Nederland. Met metro 51 en tram 5 is Amstelveen winkelcentrum makkelijk in 15 minuten te bereiken. De vernieuwde Noord-Zuid lijn zorgt voor een snelle connectie naar het centrum van Amsterdam. Binnen 2 minuten bent u met de auto op de ring A-10.

Indeling
Via de ruime hal heeft u toegang tot alle ruimtes in de woning. In de hal is een separaat toilet aanwezig. Het appartement beschikt over een grote en een kleinere slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer heeft een separate douche, een ligbad en twee wastafels. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer gelegen met aangrenzende keuken die van alle gemakken voorzien is. Het balkon, gelegen op het zuiden, kan vanuit de woonkamer aan beide kanten betreden worden. Het appartement heeft een ruime berging en een eigen parkeerplaats.

Vraagprijs
€ 650.000, = k.k. (zegge: zeshonderdvijftigduizend euro kosten koper).

Bijzonderheden
- Gelegen in het mooiste en best verzorgde buurt in Buitenveldert;
- Gelegen op de tiende (bovenste) verdieping;
- Groot balkon op het zuiden;
- Prachtig uitzicht;
- Woonkamer/keuken voorzien van eikenhouten parketvloer;
- Gelijkvloers appartement;
- Grote woonkamer.

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt ca. 132 m², berging ca. 3m², balkon ca. 10m². Exact gemeten conform NEN2580. Meetrapport op te vragen bij ons kantoor.

Eigendomssituatie
Erfpacht lopende en afgekocht t/m 31 juli 2036.

Omschrijving registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de tiende verdieping met bijbehorende berging op de begane grond alsmede een parkeervak in de parkeergarage van na te melden gebouw te Amsterdam, Krooswijkhof 110, 1082 PB te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sektie AK (AK), complexaanduiding 2993-A, appartementsindex 40, uitmakende tweehonderd negen en negentig/tienduizend vijf en zeventigste (299/10.075) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een flatgebouw genaamd: “de Torenschouw”, bevattende twee en veertig woningen verdeeld over begane grond en tien verdiepingen met bijbehorende bergingen op de begane grond alsmede een parkeergarage bevattende negen en dertig parkeervakken aan het Krooswijkhof 110 te Amsterdam met het voortdurend recht van erfpacht van de onderliggende grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam sektie AK nummers 2983 groot zeven are en vijf en negentig centiare en 2984 groot negen are en tachtig centiare.

Vereniging van Eigenaren
Dit betreft de “Vereniging van Eigenaars De Torenschouw”, bestaande uit 42 appartementsrechten. De servicekosten bedragen thans € 218,- per maand en bestaan uit: o.a. verzekeringen, reservering ten behoeve van groot onderhoud, beheervergoeding, schoonmaak algemene ruimtes etc. De VvE heeft thans ca. € 215.000,- in kas. Er is en Huishoudelijk Reglement aanwezig.

Oplevering
In huidige staat, leeg en ontruimd.

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Parkeren
Het appartement beschikt over een parkeerplaats onderin het gebouw. Op de openbare weg is het van 9:00-19:00 betaald parkeren voor €1,40 per uur. Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente.

Notaris
De voorkeur gaat uit naar een notariskantoor gevestigd in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 650.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwperiode 1981-1990 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 132 m² Gebouwgebonden buitenruimte 10 m² Externe bergruimte 3 m² Inhoud 386 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 11e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse B Energie einddatum 17-08-2019 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR ( uit 2016, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Inpandig en parkeerplaats, voor 39 auto's Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeergarage en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd, toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AK Perceelnummer 2993- Index 40 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Krooswijkhof 110, 1082 PB Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.