Mijn favorieten

Wij kunnen u helpen bij het dagelijks beheer van uw vastgoed


Booij Beheer bv kan voor u de dagelijkse zorg van uw vastgoed op zich nemen teneinde een optimaal rendement uit uw investering te genereren.

Als onderdeel van Booij Makelaardij oz bv vindt u bij Booij Beheer bv alle vastgoeddisciplines onder één dak, met één aanspreekpunt. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en verzorgen het beheer van woningen, kantoor- en bedrijfsruimten en winkels in Amsterdam. Onze beheerdiensten bestaan onder andere uit het verzorgen van de administratieve verwerking van betalingen, het onderhoud van objecten en het behandelen van klachten van huurders. Uiteraard kunnen wij onze beheerdiensten aanpassen aan uw specifieke eisen en wensen.

VVE BEHEER 

De Vereniging van Eigenaren draagt zorg voor o.a. het algemene onderhoud en naleving van het huishoudelijk reglement. Voor de goede verstandhouding tussen de leden is het raadzaam het beheer uit te besteden aan een externe partij. Booij Beheer bv verzorgt de administratie van de vereniging en zorgt tevens voor een goede, duidelijke verslaglegging en een adequate klachtenbehandeling.

MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN -MJOP 

In het meerjarenonderhoudsplan (mjop) van een vereniging staan de duurzame plannen en maatregelen beschreven. Verenigingen kunnen ontvangen eenmalig  subsidie ontvangen  voor het laten opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (mjop) in combinatie met een energieadvies en eventuele procesbegeleiding.