Mijn favorieten

Uw taxatie uitstekend geregeld.

WONINGEN

Wilt u de marktwaarde van uw woning bepalen, wenst u een taxatie ten behoeve van de aankoop van een woning, een scheiding of erfenis, of heeft u bijvoorbeeld een taxatie nodig voor een financiële instelling? Booij Makelaardij is gecertificeerd taxateur en kan een dergelijke taxatie goed en vakkundig voor u uitvoeren. Wij zijn aangesloten bij zowel het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) als het Taxatie Management Instituut (TMI).
 

BEDRIJFSONROEREND GOED

Booij makelaardij taxeert bedrijfsonroerend goed in opdracht van o.a. banken, bedrijven, beleggers, investeerders en gemeenten. Onze taxateurs zijn ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert en kunnen u van dienst zijn bij taxaties ten behoeve van onder andere:
- financiering
- aan- of verkoop
- minnelijke waardering (bijv. in samenwerking met de belastingdienst)

Booij makelaardij taxeert bedrijfsonroerend goed door geheel Nederland en indien gewenst in samenwerking met collega taxateurs.

Wij zijn geregistreerd Register-Taxateur onroerende zaken Bedrijfsmatig Vastgoed en MKB/Wonen, onder toezicht van KEMA, alsmede lid van het Taxatie Management Instituut (TMI).


HERBOUWWAARDE

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking. U kunt namelijk niet meer onderverzekerd raken.