Mijn favorieten

Wij helpen u graag met het verkopen van uw woning of bedrijfsonroerend goed.

WONEN

Booij Makelaardij is u graag van dienst bij de verkoop van uw woning in Amsterdam. Indien u overweegt uw woning te verkopen, komen wij in de eerste plaats vrijblijvend bij u langs om de woning te inspecteren en u te informeren over een geschikte vraagprijs. Onze makelaars zijn onder andere lid van de vakgroep Wonen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en tevens lid van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA).

De woningen die wij te koop aanbieden komen uiteraard op onze eigen website te staan. Daarnaast melden wij uw woning aan in het NVM-uitwisselings­systeem en plaatsen wij uw woning op de website van Funda www.funda.nl en de website van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA) www.mva.nl.

 

BEDRIJFSONROEREND GOED (BOG)

Indien u uw kantoor-, bedrijfs-, of winkelruimte in Groot Amsterdam wilt verkopen kan Booij Makelaardij u helpen de beste overeenkomst te realiseren. Onze makelaars zijn onder andere lid van de vakgroep Bedrijfsonroerend Goed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en zetten graag onze expertise in om u tijdens het verkoop proces te begeleiden.

De objecten die wij te koop aanbieden komen uiteraard op onze eigen website te staan. Daarnaast melden wij uw woning aan in het NVM business-uitwisselings­systeem en plaatsen wij uw woning op de website van Funda in business www.fundainbusiness.nl.

 

VERTROUWELIJKE OBJECTEN

Het is ook mogelijk dat u uw woning of bedrijfsonroerend goed (in eerste instantie) slechts exclusief en vertrouwelijk op de markt wilt brengen. In dat geval kunnen wij uw object ook alleen collegiaal aanbieden en zal uw woning niet verschijnen op de reguliere markt.
 

VEILING

Wij kunnen u assisteren bij het veilen van uw woning of bedrijfsonroerend Goed op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling. Wij hebben ruime ervaring op de veiling met zowel aankoop als verkoop en werken voor zowel particulieren, bedrijven als banken.