Mijn favorieten

Onze tarieven

 

COURTAGE/FEE STRUCTUUR

Wij houden van een duidelijke en transparante courtage/fee structuur daarom hanteren wij de navolgende principes:

Aankoopbegeleiding: Bij aankoop hanteren wij een fixed fee. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van de uiteindelijk te realiseren aankoopsom en kunnen wij dan ook onafhankelijk en op integere wijze met de tegenpartij onderhandelen om zodoende voor u het beste resultaat te behalen. Tevens hanteren wij bij aankoop een ‘no cure no pay principe’.

Verkoopbegeleiding: Bij verkoop wordt de courtage berekend over de gerealiseerde verkoopprijs. Hiervoor hanteren wij een vooraf vastgesteld percentage afhankelijk van de prijsklasse en de courantheid van de woning. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een incentive courtage. Hierbij wordt tot een vooraf bepaalde opbrengst een lager percentage berekend en wanneer een hogere opbrengst wordt behaald over het resterende deel een hoger percentage.

Door de wijze waarop wij onze courtages berekenen wordt een win win situatie gecreëerd waardoor u als verkoper er van op aan kunt dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om voor u het beste verkoopkoopresultaat te behalen.

Verhuur: Bij verhuur hanteren wij als fee doorgaans één maand huur, oftewel ca. 8,3% van de gerealiseerde jaarhuur.

Taxaties: In het geval van een taxatie hanteren wij een wisselende fee welke afhankelijk is van o.a. het type object, de grootte, de taxatie methode etc. Indien u een taxatie wenst te laten uitvoeren kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Overige diensten: Voor al onze overige diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Uurtarief: Indien gewenst kunnen wij u begeleiden op basis van een vooraf vastgesteld uurtarief. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.